safu background

Postanite dio SAFU tima!

Pratite naše natječaje i prijavite se!

Otvoreni natječaji

Obavijesti natječaj LIPANJ I 2021.

27.7.2021. - Zaključen je natječaj za zapošljavanje za radno mjesto višeg stručnog savjetnika - specijalista (1 izvršitelj/izvršiteljica) i višeg stručnog savjetnika (2 izvršitelja/izvršiteljice) u Uredu za provedbu infrastrukturnih projekata, Služba za infrastrukturne i građevinske radove objavljen 2. lipnja 2021. godine.

Obavijesti o odabiru možete vidjeti ovdje i ovdje.


22.7.2021. - Zaključen je natječaj za zapošljavanje za radno mjesto stručnog savjetnika (1 izvršitelj/izvršiteljica) u Uredu za provedbu infrastrukturnih projekata, Služba za provedbu projekata prometne i komunikacijske infrastrukture objavljen 2. lipnja 2021. godine.

Obavijest o odabiru možete vidjeti ovdje.


21.7.2021. - Zaključen je natječaj za zapošljavanje za radno mjesto stručnog suradnika (1 izvršitelj/izvršiteljica) u Uredu za provedbu infrastrukturnih projekata, Služba za provedbu projekata prometne i komunikacijske infrastrukture objavljen 2. lipnja 2021. godine.

Obavijest o odabiru možete vidjeti ovdje


12.7.2021. - Zaključen je natječaj za zapošljavanje za radno mjesto višeg stručnog savjetnika (3 izvršitelja/izvršiteljice) u Uredu za 

provjeru nabave, objavljen 2. lipnja 2021. godine. Natječaj za radno mjesto za jednog izvršitelja/izvršiteljicu je poništen.

Obavijest o odabiru možete vidjeti ovdje.

Odluku o djelomičnom poništenju natječaja možete vidjeti ovdje.


11.6.2021. - Objavljena je literatura za sva radna mjesta - natječaj LIPANJ I. 

                      Literaturu možete vidjeti ovdje.


2.6.2021. - Objavljen je natječaj za više radnih mjesta. Tekst natječaja možete vidjeti ovdje.

                    Često postavljana pitanja možete vidjeti ovdje.

Obavijesti natječaj LIPANJ II 2021.

24.9.2021. - Zaključen je natječaj za zapošljavanje za radno mjesto stručnog suradnika (3 izvršitelja/izvršiteljice) u Uredu za kontrolu provedbe projekata II (ESI fondovi: područja znanosti i inovacija, informacijske i komunikacijske tehnologije, poslovne konkurentnosti, zaštite okoliša, obrazovanja), objavljen 2. lipnja 2021. godine.

                       Obavijest o odabiru možete vidjeti ovdje.


20.9.2021. - Zaključen je natječaj za zapošljavanje za radno mjesto stručnog suradnika (2 izvršitelja/izvršiteljice) u Uredu za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, objavljen 2. lipnja 2021. godine.

                      Obavijest o odabiru možete vidjeti ovdje


10.9.2021. - Zaključen je natječaj za zapošljavanje za radno mjesto stručnog savjetnika (1 izvršitelj/izvršiteljica) u Uredu za ugovaranje, objavljen 2. lipnja 2021. godine.

                      Obavijest o odabiru možete vidjeti ovdje


27.8.2021. – Opisi poslova za sva radna mjesta – natječaj LIPANJ II (isti su bili dostupni i za vrijeme trajanja prijava)

                       Opise poslova možete vidjeti ovdje.


12.7.2021. - Obavještavaju se kandidati koji su se javili na Javni natječaj za zapošljavanje za radna mjesta u Uredu za pravne poslove i utvrđivanje nepravilnosti, Uredu za kontrolu provedbe projekata I (ESI fondovi: socijalna, zdravstvena i poduzetnička infrastruktura te pretpristupni fondovi) i u Uredu za kontrolu provedbe projekata II (ESI fondovi: područja znanosti i inovacija, informacijske i komunikacijske tehnologije, poslovne konkurentnosti, zaštite okoliša i obrazovanja) objavljen 2. lipnja 2021. godine (lipanj II) da će se stručno testiranje održati 26. kolovoza 2021. godine.

Svi kandidati su putem elektroničke pošte dana 12. srpnja 2021. godine obaviješteni o točnom terminu testiranja, molimo provjeravati i u neželjenoj pošti (junk-mail).

Svi se obaviješteni kandidati moraju odazvati pozivu na testiranje, u suprotnome će se smatrati da odustaju od daljnjeg tijeka natječaja.

Za kandidate koji su se javili na Javni natječaj za zapošljavanje za radno mjesto stručnog savjetnika u Uredu za u ugovaranje, neće biti organizirano pisano testiranje već će se pristupiti strukturiranom selekcijskom intervjuu, o čemu će kandidati biti pravovremeno obaviješteni.

U slučaju da niste zaprimili ni obavijest o terminu testiranja ni obavijest o neispunjavanju uvjeta natječaja molimo Vas da se javite na ljudski.resursi@safu.hr.


2.7.2021. - Objavljena je literatura za sva radna mjesta - natječaj LIPANJ II. 

                    Literaturu možete vidjeti ovdje.


1.7.2021. - Selekcijski postupak na natječaju Lipanj II (koji uključuje i pisana testiranja) očekuje se nakon 23. kolovoza 2021., o čemu će kandidati biti pravovremeno obaviješteni.


17.6.2021. - Ažurirana su često postavljena pitanja i možete ih vidjeti ovdje.


2.6.2021. - Objavljen je natječaj za više radnih mjesta. Tekst natječaja možete vidjeti ovdje.


Dokumenti

Pravilnik o provedbi natječaja možete pogledati ovdje.